Single photo expressed thousand meanings

By: cahaya malam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Apr-2011 03:09 Email | Share | | Bookmark
Affan Setahun Setengah

hasil lepas main bedak
 
bukannye suka mkn pun.. sje sibuk nk kacau...
View all 10 photos...
Affan dah setahun setengah... macam2 ragam... macam2 kerenah... tapi itulah pengubat hati duka lara..huhuhu...


Friday, 1-Jan-2010 03:00 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year!!

Affan suka dapat jalan2
ikan buntal yg terdampar
hasil tangkapan atha
View all 15 photos...
Noly dah planned nak gi tepi pantai new year nih.. nak bawak anak2 dia berjalan. tapi tak nak jauh2 sbb ada baby Sofea kan... so she booked at Everly Resort @ Melaka... aku pun menumpang skali la.. dah dipelawa... aku pun terasa mcm nak rest and menenangkan jiwa...


Tuesday, 15-Dec-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
My Prince, My precious

umur 1 hari
dah balik umah... main activity.. zzzzzz
umur bertambah.. berat pun makin bertambah
View all 11 photos...
Aku slamat deliver baby boy seberat 3.07kg pada 31 Oktober 2009... Halloween... kat Hospital Az Zahrah Bangi. Thanks to Dr. Fazlina and all her team mates.. nurses yang kerja dr jam 5 pagi hinggalah 5 ptg hari tu. Aku bersalin normal... dan pengalaman tu cukup berharga dan bermakna dlm hidup aku... tak pernah terjangka sakitnyer mcm tu... gembiranye mcm tu... dan syukurnye mcm tu... semuanye dirangkum menjadi satu.
so... kepada sesiapa dan kengkawan yang belum lagi atau menunggu hari... rasalah mcm mana nnt... hehehe..


Friday, 5-Jun-2009 01:01 Email | Share | | Bookmark
Vacation to Jakarta & Bandung

nak berangkat dah
tgu diangkut ke hotel
 
View all 18 photos...
Ini gara-gara MATTA fair hari tu la.... membuatkan kami tertarik hati tuk melawat ke Jakarta & Bandung... yela.. slalu dengar orang lain je yang bercerita... teringin gak nak rasa sendiri kan...
Banyak-banyak tawaran yang ada... package dr Tabung Haji Travel & Tours yang paling menarik perhatian kami... harga pun OK.. secure pun ye.. so berangkatla kami ke Jakarta pada Jumaat 5 Jun 2009... Pengembaraan bermula!!! hehehe..


Friday, 1-May-2009 05:49 Email | Share | | Bookmark
Family Trip to Puncak Gunung... Cameron Highlands

Tea plantation
road to the peak.. hehe
nak air ke Imran?
View all 18 photos...
Hari ni cuti labour day... so bukan senang nak kumpul ramai-ramai and jalan-jalan... so this is the day... dah sebulan aku rancang nak jalan satu family... so berangkat la kitorg ke Cameron highland...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net